2014. április 9., szerda

Susan Elizabeth Phillips: Zsák a foltját

Negyedjére is megrendezte Lobo a várólista csökkentést, én pedig nem maradhattam ki belőle. ;o) Most pedig jövök is, a második olvasott könyvemmel a listámról.


Fülszöveg: "A rendkívül szexis Lucy Jorik az Amerikai Egyesült Államok egykori elnökének lánya. Az ugyancsak csodaszép Meg Koranda pedig legendás hollywoodi hírességek leszármazottja. Az egyikük hozzá fog menni Mr. Ellenállhatatlanhoz, Ted Beaudine-hez, Wynette városának üdvöskéjéhez. A másik mindent elkövet, hogy megmentse barátnőjét ettől a ballépéstől. Utóbbi tudja, hogy legjobb barátnője esküvőjének meghiúsítása a lehető legokosabb volt, amit csak tehetett. Ám szinte még el sem hangzik a boldogító nem, ő máris a leggyűlöltebb személy a kisvárosban, ahol ráadásul ott ragad egy rozoga tragaccsal és üres pénztárcával, no meg egy nagyon dühös vőlegénnyel. Pénz nélkül, szorult helyzetében is hátat fordítva híres szüleinek, hiszi, hogy képes lesz megállni a saját lábán. Végül is mi baja lehet? Beleszeret Mr. Ellenállhatatlanba? Á, az kizárt. Susan Elizabeth Phillips a tőle megszokott pörgős lendülettel és ellenállhatatlan humorával vezet bennünket végig a nem mindennapi történeten. Ezúttal is váratlan fordulatok, könny és nevetés - s nem kevés forró erotika - a világhíres írónő receptje."

Miért került fel a Zsák a foltját a listára? Többször hangoztattam már, és tartom magamat is ehhez: kedvelem SEP stílusát. Könnyed, romantikus történetei vannak, amikre könnyen rá lehet hangolódni. A könyv azon egyszerű okból kifolyólag került fel a listára, mert ez volt az egyetlen olyan magyarul is megjelent története, amit még nem olvastam tőle.

Mire számítottam a könyv elolvasása előtt? Könnyed, romantikus történetre, ami aranyos és bájos lesz.

És mit kaptam? Nagyon érdekesen indult, meg elolvasva a fülszöveget, a barátnő megakadályozza a barátnője esküvőjét, majd beleesik a vőlegénybe, mi más is lehetne, ha nem érdekes ugyebár. ;o) Szóval jól indult.
Tetszett, hogy ebben a kötetben összefutnak a Luxusmucus, A szeretőm a First Lady, Csillagvirág és a Játék az élet szálai. A Luxusmucusból megismert Francesca nem más, mint a vőlegény édesanyja (igen, elröppentek az évek), A szeretőm a First Lady Corneliaja pedig nem más, mint a menyasszony nevelőanyja, az abban a könyvben feltűnt Lucyé. Meg édesanyja pedig Fleur, a Csillagvirág főszereplője. A Játék az élet Lady Emmaja is feltűnik a történetben.
Nem kicsit hasonlít az „Álom, édes álom”-ra a könyv, és mivel attól se dobtam hátast, így ettől sem. Maga a történet aranyos, néhol humoros, de ami a szenvedélyt és a romantikát illeti, hát az nem volt valahogy a toppon.

Mi az, ami tetszett a történetben?: Az, hogy összefutottak ebben a könyvben, több régebbi történet szálai is.

Mi az, ami nem tetszett a történetben?: A szenvedély és a romantika lehetett volna hangsúlyosabb.

Összességében milyen a Zsák a foltját? Kellemes olvasmány, gyorsan lehet haladni vele, megvan benne az, amitől SEP, az SEP, de számomra nem tartozik a legjobb történetei közé az írónőnek.
_______________ 
Eredeti címe: Call Me Irresistible (2011.)
Kiadta: Victoria Kiadó (2012.)
Oldalszám: 388
Sorozat: Wynette, Texas 6.
Értékelésem:

2/12


6 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök az új bejegyzésnek!!! Hiányzol!!! ♥

    VálaszTörlés
  2. A blogos múltadra való tekintettel biztosan nem ez az első alkalom, hogy blogos díjat kapsz. Én is szeretném neked tovább adni, amit kaptam. Élvezetes olvasni a bejegyzéseidet, sőt jó pár kedvenc könyv is akadt közöttük. Ha szeretnéd te is tovább adni, itt megtalálod a részleteket:

    http://tipitopiolvas.blogspot.hu/2014/04/liebster-award.html#more

    VálaszTörlés
  3. Szeretném a figyelmedbe ajánlani:
    http://torpillauj.blogspot.hu/2014/04/liebster-award-dij.html

    VálaszTörlés
  4. @julcsi: Köszönöm Julcsim, igyekszem visszatérni lassacskán. :o)

    VálaszTörlés