2010. május 31., hétfő

Már megint könyvtár 5.

Múltkor elfelejtettem feltenni, hogy miket vettem ki a könyvtárból, de most direkt emlékeztettem rá magamat. ;o) Ezekről várhatóak majd (az elmaradtak mellett persze) a bejegyzések, ha végeztem az olvasásukkal.

























Igen, itt van nálam a Csodaidők 2. része. ;o)
A leszármazottra kíváncsi vagyok. Egyszerűen semmit se találtam a neten az írójáról, ilyet azért még nem pipáltam. Mint valami "szellemíró". Mivel nincs utalás fordításra, így magyar alkotás lenne?

8 megjegyzés:

  1. Bár nekünk is ilyen könyvtárunk lenne! :)

    VálaszTörlés
  2. :o) Mostanában húztak bele az újabb könyvekbe. Biztos, több pénzt kapnak, vagy többen lettek tagok, nem tudom, de a legtöbb új könyv megtalálható, csak hát előjegyzettek is.

    VálaszTörlés
  3. Én ismerem az írót személyesen, de nem árulhatom el hogy kicsoda ő. Szuper könyvet szereztél a könyvtárból, ámulok és bámulok. Én már régen nem jártam sajnos ilyen helyen :(

    VálaszTörlés
  4. Akkor gondolom jól sejtettem, hogy tényleg magyar alkotás. :o)
    Hamarosan vége a vizsgaidőszakodnak, és tudsz majd nyugodtan olvasni, könyvtárba menni akár. ;o)

    VálaszTörlés
  5. mekkora ötlet könyvtárba járni :-) tudom hülyén hangzik, de én iskolás koromban voltam utoljára ... és sok 10ezeret adok ki könyvre :-(

    VálaszTörlés
  6. Ó, én anyagilag nem is bírnám könyvtár nélkül, amilyen könyvmennyiséget olvasok. :o) Az egyik legjobb "találmány". Még ha több ezer is az éves díj, akkor is szerintem visszajön az ára. Nálunk pl. 1800 (vagy 2100? Már nem is emlékszem rá.). Ennyiért nagyon még 1 db könyvet se lehet venni, nem, hogy havonta 4-5-öt így elolvasni.
    Úgyhogy útra fel! És legalább nem veszel olyan könyvet, amiről később megbánod. Én így csak azokat veszem meg, amik igazán tetszettek.

    VálaszTörlés
  7. Nálunk olyan érzése van az embernek, hogy aki a könyveket rendeli, totál nincs képben: pl. olyan új könyvek, amik most "menők" nem nagyon vannak, vagy megvan egy sorozat 1., 3. része, de nincs meg a 2.. Mondjuk ez egy kis könyvtár, biztos nincs pénzük, stb., de mivel ez van helyben ide járok, csak éppen soha nem találok meg semmit benne, amit szeretnék elolvasni. :/

    VálaszTörlés
  8. Na igen, a kiskönyvtárak biztos nehezebben boldogulnak, mint a nagyobb városiak.
    Én a Dark love-val voltam úgy, hogy megvolt az 1. és a 3. :o) A 2. részt majd kitalálom valahogy. :o)))

    VálaszTörlés