2010. február 22., hétfő

Újabb könyvtári "zsákmányolás"

Még sem jött össze Jeff Abbott Pánik-ja, majd legközelebb. ;o)
Mivel vissza kellett vinnem a könyveket, újabb könyvtári körúton voltam, betankoltam erre a hónapra, íme:És úgy látszik nagyon kifogást se lehet találni, hogy ilyen latyak időben nincs kedve az embernek könyvtárba mennie, mert böngészgetés során ráakadtam erre az oldalra. Ha lehet ilyet mondani, akkor rátettem a kezemet 3 másik regényre is.Csak győzzem őket majd elolvasni. ;o)
Most a Piszkos Fred-et olvasom, immár másodszor.
Amúgy jó dolog ez a mek, de azért a papírt, az igazi könyveket számomra nem tudja pótolni.

7 megjegyzés:

 1. A "Bezzeg az én időmben"-t olvastam én is, annyira tetszett a hangulata! :)
  Remélem Neked is tetszeni fog majd!

  VálaszTörlés
 2. Jajj, a "Bezzeg az én időmben" nagy kedvenc...óóó, hányszor elolvastam már..

  A linket lementettem, köszi :-)

  VálaszTörlés
 3. Basszus, nagyon irigyellek hogy így tudsz haladni a könyvekkel. Én most olvasok egyet, de úgy tűnik sosem érek a végére, pedig csak 157 oldalas! :) Sajna mikor babám fenn van, akkor aztán 100%-ig ott, mikor alszik akkor meg eszek meg csinálom a dolgom és mire leülnék már fenn is van! :) Remélem lassan elérünk oda, hogy ellegyen egyedül is! A repülő osztályt anno még én is olvastam, de már elég rég volt kiesik elég sokminden belőle. Sebaj... ha elolvastad akkor majd a könyvfalókban elolvasom megint miről szól! :)

  VálaszTörlés
 4. Bezzeg az én időmben! Nagyon szeretem, kicsi korom óta legalább 20x olvastam! :)

  VálaszTörlés
 5. Nálad mindig jó könyvekre lehet bukkanni :)
  Köszönöm...

  VálaszTörlés
 6. Azt hiszem csatlakozom az előttem szólókhoz. Nálam is nagy kedvenc ez a könyv. Sőt a repülő osztályt is elolvastam párszor.

  VálaszTörlés
 7. Na, akkor a következő áldozat a Bezzeg az én időmben lesz, ha ennyire tetszett nektek. Kíváncsi vagyok rá. ;o)

  tina: Ó, nehogy azt hidd, hogyha a gyerkőc jobban ellesz magának, akkor tudsz olvasni, ha ébren van. Max. mesekönyvet, vagy mondókás könyvecskéket. :o)))
  Bár, amikor Gyerkőc nappal alszik, olyankor én is pihenek. Olvasok, filmet nézek, netezek, feltöltődöm a következő "menetre". ;o) Aztán mikor este alszik, nekiesek a lakásnak, és lefekvés előtt újra olvasok. Olyankor akár 100-200 oldalt is egy éjszaka alatt vagy még többet, ha annyira jó a könyv és nem dőlök ki. ;o)

  VálaszTörlés