2015. december 4., péntek

Novemberi összefoglaló

Forrás
Gyorsan eltelt a November is, lássuk, hogy mi történt ebben a hónapban.

Igyekeztem rendszeresen jönni könyves bejegyzésekkel, így olvashattatok véleményt A múlt áráról, A babaház úrnőjéről, Korához képestről, A hazudósokról, Crazy Little Thing – Egy kis őrültségről és az Őszi románcról. A hónap leg-leg-legje A babaház úrnője és az Egy kis őrültség volt.

A statisztikából látom, hogy nagyon kedvelitek a Ti kérdeztétek rovatot, ebben a hónapban pedig arra válaszoltam, hogy Van olyan író, akivel találkoztam már személyesen is, Mi a kedvenc pontom a bejegyzés írása közben,  El szoktam-e olvasni azokat a könyveket, melyeket ajánlotok nekem, és hogy Mit olvasok most és miért épp azt a könyvet.

Nem tudom észrevettétek-e, de a Várólista c. rovat ebben a hónapban eltűnt. Lehet, hogy a későbbiekben frissítésre kerül majd, de jelenleg pihentetem egy kicsit. Helyette havonta 1X jövök majd egy kisebb összefoglaló bejegyzéssel a várható megjelenésekről, mint ahogy régen is.
Valamint felbukkant újra az Ajánlok egy könyvet a figyelmedbe! rovat is, a ti segítségetekkel. Két hetente kerül majd egyenlőre frissítésre. Ha szeretnétek a rovathoz könyvet ajánlani a figyelmembe, akkor ne fojtsátok magatokba ezt a vágyatokat, írjatok nekem a konyvesem@gmail.com-ra. ;o)

Lezárult a Lányom nyereményjáték is, mely során az adott regényből 1 példányt nyert Ducsai Henrietta.
Valamint a hónapban kezdetét vette egy másik nyereményjáték is, mely során 1 szerencsés nyertes szabadon választhatott a felajánlott Kedves halottak! és Korához képest c. regényekből. A nyertes pedig Dénes Vanessza lett, aki a Kedves halottak!-at választotta magának.
Remélem mind a két nyertes elégedett lesz a nyereményével. :o)

Nagyon ritkán van időm leülni és végre megnézni egy-egy filmet, így nagyon örültem annak, hogy mindezek ellenére a hónapban két adaptációval is tudtam jönni. Szerencsém volt A mentőexpedíció (A marsi)hoz, ami nagyon tetszett és a Papírvárosokhoz, ami annyira már nem.

Sabloncsere is történt a blogon. Ez kicsit más, mint az eddigiek, de remélem, hogy sikerült már megszoknotok. Kicsit minimalista, az eddigiekhez képest, de ez most nagyon tetszik az egyszerűségével.

És hogy mely könyvekről számíthattok bejegyzésekre Decemberben? Nos, már elolvastam A fagyöngy alatt, A háború jegyesei, AnyukaLand, Amikor esik ... és a Függőségben első részét, így ezekről számíthattok bejegyzésekre, a hónapban. ;o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése