2012. április 20., péntek

150.000 látogatás + nyereményjáték

Igen, újabb nyereményjáték. ☺ Nem mondhatjátok, hogy nem látlak el titeket lehetőséggel, hogy nyerjetek valamit. :oP
Bár mindegyik statisztika mást mutat, de a látogatószám + nyereményjáték téren eddig is a mystatot vettem figyelembe, így most is és a továbbiakban is úgy lesz.
Még anno az 50.000 látogatószám elérésénél eldöntöttem, hogy minden 50.000 után nyereményjátékot fogok rendezni és hát eljött a következő ideje. ☺ Köszönöm szépen a látogatásokat, köszönöm a rendszeres, visszatérő olvasóknak, hogy kíváncsiak a bejegyzéseimre és remélem, hogy ez sokáig így is fog maradni. ☺

Amiket meg lehet nyerni:
- 1 db Zuzana Brabcova: Gyöngyök éve (Ulpius-Ház, 2004.)
- 1 db Joanne Harris: Aludj kislány (Ulpius-Ház, 2009.)
- 1 db Valeria Parrella: A fehér tér (Helikon Kiadó, 2010.)
- 1 db meglepetés, aminek a kilétét nem árulom el,
de annyit megsúgok, saját készítésű dolog. ;o) 
Sokat tanakodtam azon, mi legyen a játék, mi legyen a nyeremény, végül úgy döntöttem, hogy most nem találok ki semmilyen "feladatot". De ez még csak a könnyebbik döntés volt, utána jött a neheze, hogy na de mi legyen a nyeremény? Remélem jól választottam. :oP Még nem olvastam a könyveket, de a fülszövegük bejött ill. olvastam pár véleményt róluk, szóval reménykedek abban, hogy a nyertesek örülni fognak nekik.
Igen, jól olvastátok, nyertesek. Most 4-en fognak nyerni.☺
Szóval a "feladatotok" most csak annyi, hogy töltsétek ki a lenti dobozt, nevezzetek meg 1 (nem több! Mindenki csak 1 nyereményért játszhat!) ajándékot, majd pedig kattintsatok rá a megfelelő gombocskára. Én meg a játék végén összesítek, hogy kik mely lehetőségért játszottak és annak megfelelően sorsolok a random.org segítségével.
A nyertesek nevét itt is közzé teszem egy bejegyzésben, de e-mailben is értesítem majd őket.

Sok sikert! ☺

A beküldés határideje: május 20. 24:00
Sorsolás: május 21.


A nyereményjáték véget ért! 
Köszönöm a játékban a részvételt, a nyertesek nevét ITT találjátok!☺



* egy kis felelevenítés:
2010. április 25-én érte el a blog az 50.000 látogatást. Ennek örömére egy baglyos könyvjelzőt lehetett nyerni, amit a Meskán szereztem be. A feladat annyi volt, hogy mivel épp Benzonitól olvastam a Marianne sorozatot, Napóleonról szóló könyvcímeket vártam. 92 könyvcímet gyűjtöttetek össze (aminek a listája ITT olvasható), a szerencsés nyertes pedig HarperLee volt.
A 100.000 látogatószám átlépése 2011. november 19-én történt meg. Ezt a nyereményjátékot összevontam a Karácsonyi játékkal, aminek a nyereménye egy könyvcsomag volt. A játék 3 fordulóból állt, porcellan lett a szerencsés nyertese.
 

3 megjegyzés:

  1. Klassz, játszottam. :) Sose nyerek semmit (na jó, farsangi tombolán az utóbbi két évben mákom volt :D), de próbálkozni lehet... :D

    VálaszTörlés
  2. Megkaptam. :o) Amúgy én se vagyok ilyen téren szerencsés, bár azt hiszem tavaly volt, hogy 3 könyvet is nyertem, de előtte sose. :oP

    VálaszTörlés
  3. Felhívom a figyelmeteket arra, hogy 1 ajándékot jelöljetek csak be! Aki többet jelöl, azt fogadom el, amit elsőnek dob ki a rendszer, márpedig nem feltétlenül azt jelölted be elsőnek, nem feltétlenül azt szeretnéd a legjobban!
    Ha pl. elsőnek bejelölted az Aludj kislányt, utána a Gyöngyök évét és mind a kettőt elküldöd, a táblázatban először a Gyöngyök éve fog megjelenni (mert az van legelöl), én pedig azt fogadom el, mert mindenki csak 1-et "jelölhet". Kérlek benneteket, hogy ezt vegyétek figyelembe! :o) Köszönöm!

    VálaszTörlés